Ακμή, Γυναίκα, Ενυδάτωση Προσώπου, Περιποίηση Προσώπου

Avene Cleanance Comedomed Concentrate 30ml

Κωδικός προϊόντος: 37115
18,22

2 σε απόθεμα

Συμπυκνωμένη φροντίδα με γρήγορη αποτελεσματικότητα κατά των ατελειών που διαρκεί. Νέα προσέγγιση: μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα και περιορίζει την επανεμφάνισή τους δρώντας στη ρίζα. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 7 ημέρες.

Καινοτόμα δραστικά συστατικά:
ComedoclastinTM: ενεργό φυτικό εκχύλισμα από τους σπόρους του φυτού Σίλυβο το μαριανό (γαϊδουράγκαθο) με κατοχυρωμένες ιδιότητες* που δρα στη ρίζα για να μειώσει τα σπυράκια και να περιορίσει την επανεμφάνισή τους.
Ιαματικό Νερό της Avène: φυσικό και μοναδικό δραστικό συστατικό που προσφέρει όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές του ιδιότητες.

Οι χρήστες επιδοκιμάζουν την ελαφριά του υφή:
92% γρήγορη απορρόφηση
Το δέρμα είναι καθαρό, οι πόροι συσφίγγονται και οι ατέλειες μειώνονται

1. Μελέτη ανοχής και αποτελεσματικότητας που διεξήχθη σε 51 άτομα με ήπιες έως μέτριες ατέλειες. Εφαρμογή του Cleanance Comedomed μόνο, δύο φορές την ημέρα για 56 ημέρες.
2. Ικανοποίηση σε 7 ημέρες, 51 άτομα, 2 εφαρμογές την ημέρα
*Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία

Το Cleanance Comedomed ενδείκνυται ιδιαίτερα για το δέρμα με τάση ακμής με σπυράκια και μαύρα στίγματα. Έφηβοι από 12 ετών, ενήλικες
Το Cleanance Comedomed έχει ελαφριά υφή, που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο και με ματ αποτέλεσμα. Ευχάριστο και πρακτικό, το σωληνάριο με αντλία, με μία μόνο πίεση προσφέρει την κατάλληλη δόση προϊόντος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με τοπική φαρμακευτική αγωγή (εξαιρείται η δια του στόματος ισοτρετινοΐνη).
Εφαρμόστε σε ολόκληρο το πρόσωπο δύο φορές την ημέρα. Εξαιρετική βάση για μακιγιάζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ