1. Αρχική
  2. Προσφορές
  3. Δώρα-Πακέτα Προσφορών
  4. Apivita Home Fragrance Κεραμική Συσκευή για Αιθέρια Έλαια
Aρωματικά Χώρου, Αρώματα - Αιθέρια Έλαια, Γυναίκα, Δώρα-Πακέτα Προσφορών, Οικία, Φαρμακείο

Apivita Home Fragrance Κεραμική Συσκευή για Αιθέρια Έλαια

Κωδικός προϊόντος: 8000
10,60

1 σε απόθεμα

Αρωματίστε το χώρο σας με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας την κεραμική συσκευή και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθερίων ελαίων και της αρωματοθεραπείας!

Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητές τους, τα αιθέρια έλαια μπορούν να σας χαλαρώσουν, να σας τονώσουν μετά από μια κουραστική ημέρα, να σας βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε και να προσφέρουν πνευματική διαύγεια.

Οδηγίες Χρήσης

Γεμίστε την υποδοχή της συσκευής με νερό και στη συνέχεια προσθέστε 3-1- σταγόνες αιθέριο έλαιο ή το συνδυασμό αιθερίων ελαίων που επιθυμείτε. Ανάψτε το ρεσώ και τοποθετήστε το στη βάση της συσκευής. Σε λίγα λεπτά τα αιθέρια έλαια θα αρχίσουν να διαχέονται στην ατμόσφαιρα.

Προσοχή!

Τα αιθέρια έλαια είναι εύφλεκτα. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή έχει πάντα νερό ενώ είναι αναμμένη. Μην αφήνετε τη συσκευή αναμμένη χωρίς επίβλεψη. Μην μετακινείτε τη συσκευή ενώ είναι αναμμένη. Αποφεύγετε τη συνεχόμενη χρήση σε χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς. Φυλάξτε τα αιθέρια έλαια με ασφάλεια. Κρατήστε τα μακριά από παιδιά. Φυλάξτε τα μακριά από το φως σε δροσερό μέρος.

Χρησιμοποιήστε τη συσκευή με ένα από τα μίγματα: time to relax, refresh, sweet home ή με οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο, ή συνδυασμό αιθερίων ελαίων επιθυμείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ