1. Αρχική
  2. Συμπληρώματα
  3. Συνήθεις Κατηγορίες
  4. Ανοσοποιητικό
  5. Agan Suprammune Prevent 30 μασώμενες ταμπλέτες & Suprammune Throat Relief 20ml
Ανοσοποιητικό, Βιταμίνες, Βιταμίνη C, Βιταμίνη D, Συμπληρώματα, Συνήθεις Κατηγορίες

Agan Suprammune Prevent 30 μασώμενες ταμπλέτες & Suprammune Throat Relief 20ml

Κωδικός προϊόντος: 81076
16,43

1 σε απόθεμα

Suprammune Prevent

Για τη θωράκιση του οργανισμού με φυσικό τρόπο.

Περιέχει φυτικά συστατικά (1,3-β-γλυκάνες (από Saccharomyces cerevisiae) και Echinacea purpurea), σε συνδυασμό με βιταμίνες C και D3, οι οποίες έχουν αποδεδειγμένη ευργετική δράση στην ομαλή λειτουργία και ενίσχυση του ανοσοποιητικού.*

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση καθόλη τη διάρκεια του έτους.
Οι 1,3-β-γλυκάνες είναι βιολειτουργικοί υδατάνθρακες που προέρχονται από το κυτταρικό τοίχωμα του Saccharomyces cerevisiae (κοινή μαγιά).
Η βιταμίνη D3 είναι σημαντική για τη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς συμβάλλει στη καλή λειτουργία του.
Υποστηρίζει τη καλή υγεία των οστών και των μυών.
Ειδικά τους χειμερινούς μήνες, όπου η έκθεση στον ήλιο είναι περιορισμένη, συχνά εμφανίζεται ανεπάρκεια σε βιταμίνη D3.*
Η σχέση ανάμεσα στη βιταμίνη C και το κοινό κρυολόγημα είναι καλά τεκμηριωμένη και στηρίζεται στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Προστατεύει τον οργανισμό από το οξειδωτικό στρες, ενώ συμβάλλει ισχυρά στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος βοηθώντας ταυρόχρονα στη κούραση και στην κακουχία.*
Η Echinacea χρησιμοποιήθηκε, από πολλούς πολιτισμούς ανά τα χρόνια. Μελετήθηκε ευρέως τόσο για τις δραστικές της όσο και για το μηχανισμό δράσης της.
Ιδανική για τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

* Σύμφωνα με επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Γλουτένη, Λακτόζη, Αλλεργιογόνα, GMO

Οδηγίες Χρήσης
1-3 μασώμενες ταμπλέτες ημερησίως.
Κατάλληλο και για παιδιά άνω των 12 ετών.

Suprammune Throat Relief

Φυτικό spray για το λαιμό με πρόπολη και καλέντουλα, με τοπική και στοχευμένη δράση.

Με φυτικά εκχυλίσματα από Ερίσιμο (Sisymbrii officinalis), Καλέντουλα (Calendula officinalis), Αλθαία (Althaea officinalis), Νιαουλί (Melaleuca leucadendra), Πρόπολη και αιθέρια έλαια από θυμάρι και λεμόνι.

Περιέχει Ερίσιμο (Sisymbrium officinale) το οποίο στη λαϊκή παράδοση είναι γνωστό ως «βότανο των τραγουδιστών», και υπάρχουν αναφορές γι αυτό ακόμα και στην αρχαία Ελλάδα, Καλέντουλα (Calendula officinalis) που περιέχει υψηλές ποσότητες φλαβονοειδών, είναι συγγενές φυτό της μαργαρίτας και χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς από τον 12ο αιώνα μ.Χ .
Η συνεργιστική φόρμουλα συμπληρώνεται με Αλθαία (Althaea officinalis) που είναι πλούσια σε πολυσακχαρίτες και Νιαουλί (Melaleuca leucadendra) ένα ιδιαίτερα αρωματικό βότανο.Τέλος, η Πρόπολη είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά .
Είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται στην αρχική της μορφή απο τις μέλισσες για να στεγανοποιήσει και να αποστειρώσει τη κυψέλη,
ωστόσο έπειτα από τεχνική επεξεργασία μπορεί να προσφέρει αυτές της τις ιδιότητες και στους ανθρώπους.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Γλουτένη, Λακτόζη, Zάχαρη, GMO

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστώνται 2-4 ψεκασμοί ημερησίως με όποια συχνότητα κρίνεται απαραίτητο. Κατάλληλο και για παιδιά άνω των 6 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ