1. Αρχική
 2. Εποχιακά
 3. Χειμώνας
 4. Φυτικά Έλαια
 5. Agan Suprammune Cough Relief Spray για Προστασία και Αντιμετώπιση του Ξηρού και Ερεθιστικού Βήχα 30 ml
Φαρμακείο, Φυτικά Έλαια, Χειμώνας

Agan Suprammune Cough Relief Spray για Προστασία και Αντιμετώπιση του Ξηρού και Ερεθιστικού Βήχα 30 ml

Κωδικός προϊόντος: 81008
11,63

3 σε απόθεμα

Φυσική προστασία & αντιμετώπιση του ξηρού & ερεθιστικού βήχα

 • Το SUPRAMMUNE Cough Relief spray αποτελείται από ένα συνδυασμό 100% φυσικών ενεργών συστατικών. Προσφέρει γρήγορη κι αποτελεσματική ανακούφιση από τον ξηρό και ερεθιστικό βήχα και καταπραΰνει τους ερεθισμούς του λαιμού.
 • Ανακούφιση από τον ξηρό βήχα με:
  – Περίλλα (Perilla frutescens):χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή ιατρική για την ανακούφιση από τον βήχα και τους πονοκεφάλους, αλλά και για την αντιμετώπιση μολύνσεων, καθώς ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού.

  – Ισλανδική λειχήνα (Cetraria islandica):Συμβάλλει στην ανακούφιση των βλεννογόνων του θώρακα και της αναπνευστικής οδού, καθώς και στην καταπολέμηση του ξηρού, σπαστικού βήχα και της ρινικής καταρροής. Διαθέτει επίσης αποχρεμπτικές ιδιότητες.

  – Δροσέρα (Drosera): Προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση από αναπνευστικές παθήσεις, όπως σε περιπτώσεις ερεθιστικού βήχα, κοκίτη, άσθματος, καταρροής και βρογχίτιδας.

  – Μολόχα (Malva sylvestris): χάρη στη μαλακτική, καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση της, χρησιμοποιείται αποτελεσματικά στην παραδοσιακή ιατρική για την καταπολέμηση του άσθματος, της βρογχίτιδας, του βήχα, των λοιμώξεων του λαιμού καθώς και για το εμφύσημα.

  ΧΩΡΙΣ: ΓΛΟΥΤΕΝΗ,ΛΑΚΤΟΖΗ,ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ,GMO, ΖΑΧΑΡΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ